2

Haapsalu kaasava eelarve hääletust juhib Uuemõisa mänguväljak

Haapsalu kaasava eelarve hääletus kestab täna õhtuni. Hetke seisuga juhib hääletust soov rajada Uuemõisa parki laste mänguväljak.

See ettepanek on saanud 142 häält.

114 häält ehk teisel kohal on Panga küla rulapargi põhjatööde tegemine. Praeguse seisuga läheksid mõlemad ettepanekud töösse, sest kaasava eelarve ettepanekud on jagatud kahe piirkonna vahel: Haapsalu linnaline piirkond, kus kaasavast eelarvest jagatakse 20 000 eurot ja endine Ridala vald, kus kaasavast eelarvest jagatakse 10 000 eurot.

Linnas on hääletusel teisel kohal 68 häälega mänguväljakute korrastamine ja endises Ridala vallas 98 häälega välitrenažööri paigaldamine Ridala põhikooli hoovile – 71 häält.

Kaasava eelarve ettepanekute poolt saab hääletada tänase õhtuni siin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Siim
Siim

miks nii vähe osalejaid, kas teema ei huvita inimesi? Lääne-Nigulas mäletamist mööda üle 1000 osaleja

linnakodanik
linnakodanik

Kas pole imelik, et linnavalitsus pole suuteline hoidma oma põhivara korras ja küsib selleks linnakodanikelt luba? Jääb mulje, et kui linnakodanikud ei hääleta mänguväljakute korrastamise poolt, siis jäävadki need edasi lagunema. Tänane linnapea on oma ametis juba 20 aastat, aga pole veel aru saanud, et linna vara on linnarahva vara ja see peab korras olema, mitte selle lagunemist ükskõikselt pealt vaatama.

wpDiscuz