Koroonakaardi haldaja võttis protestiks valitsuse vastu lehe maha

BNS

Kuvatõmmis lehelt koroonakaart.ee
Kuvatõmmis lehelt koroonakaart.ee

Koostöös terviseametiga tegutsenud koroonakaart.ee haldaja võttis protestiks valitsuse vastu oma kodulehe maha.

„Praegune valitsuskoalitsioon on näidanud korduvalt, et neile on osa inimesi võrdsemad kui teised. Globaalse pandeemia ajal, kui perekonnad Eestis ja mujal kannatavad, on valitsuse jaoks oluliseim, kas kaks inimest, kes üksteist armastavad, võivad abielluda,” teatas Keegan McBride veebilehel.

„Portaal oli algselt ehitatud, et toetada valitsust, andmaks Eesti inimestele täpset ja ajakohast informatsiooni. Projekti juhina ja välismaalasena, LGBTQ õiguste toetajana, ei saa ma enam hoida seda lehekülge üleval, toetamaks valitsust, kes ei soovi austada Eesti põhiseadust ning luua toleratsent ja aktsepteerivat ühiskonda kõigile,” märkis ta.

Koroonakaart.ee loodi kevadel Garage48 korraldatud häkatonil „Hack the Crisis” ning lehele koondati COVID-19 viirusega seotud info.

USA päritolu Tallinna tehnikaülikooli nooremteadur Keegan McBride tõi avalikkuse ette niinimetatud vilepuhujana euroraha väärkasutuse ülikoolis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Voroona
3 aastat tagasi

Veel toredam,kui ta protestiks siit uttu tõmbaks -omasuguste juurde. Kedagi ju vägisi siin ei hoita. Eesti on vaba maa ja kõik uksed valla.

tõde
3 aastat tagasi

on , et võõras oma sitaste saabastega kolab siin kutsumata ringi ja surub põlisrahvale pervessusi peale nagu tegid seda tib.lad alates 40-dast, kui hakkasid siin peremehetsema(eesti seadused muudeti kehtetuks,asendati karistusseadusega, sõnakuulmatud ja vastuhakkajad saadeti siberi, vankumatud hävitati), rahvas orjastati.

Postimees
3 aastat tagasi

Sodomiidid ei võida kunagi!!!
Elagu vaba Eestimaa

Peter
3 aastat tagasi

Mul kųsimus, miks selline taltechi asjade jahuja veel eestis viibib. Kust võtab mingi äbarik õiguse avaldada arvamust eesti valitsuse aadressil. Kes ta selline on .. riigist tuleb välja saata koheselt sellised pudrulõuad ning teema lõpp.

2. kodanik
3 aastat tagasi

Palju veenvam oleks, kui nooremteadur oma ametis lahkumisavalduse annaks, et mitte teenida natsivalitsust teadustööga.

LKGB
3 aastat tagasi

See näitab kõige ehedamal kujul nn ‘tagakiusatute’ tõelist palet – see on erakordselt küüniline egoism. Oma MINA kitsarinnalised huvid seatakse esimeseks, isegi siis, kui on tegemist rahva tervise ja üldise terviseohuga. Jäle kahepalgeline seltskond.

Nimi
3 aastat tagasi
Reply to  LKGB

No jah, see oma mina ratase ja helme pärusmaa. Mina pean võimul olema, pandeemia ei loe. 5 päeva munemist ja muna ei tulnudki, tuli hoopis…

Mhmh
3 aastat tagasi

Lapsik ja väiklane protest.
Pole parata, kui inimene pole lihtsalt suuteline mõistma, MIS nimetatud referendumi eesmärk on.
Ma tõesti ei tahaks, et mul tekiks eelarvamus, justkui LGBT inimestel ja nende pooldatatel ongi arusaamisega probleeme. Praegu veel arvan, et nad inimesed nagu me kõik – oma vigade ja voorustega. Aga pean tõdema, et mida rohkem taolisi lapsikuid akte nende poolt, seda rohkem nõuab mu eelarvamuse tagasi hoidmine pingutust.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Mhmh

Mis siis on selle referendumi eesmärk? Võimule jääda iga hinnaga, vene häälte püüdmine, lapsik jonn…?

Noor penskar
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Võimale jääd? Ega ometi sotse ja reformi võimule lasta!

Kummaline maailm
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Traditsioonilise peremudeli kaitsmine. Omasooiharad ei peaks saama õigust ametlikult abielluda, lapsendada jms.

juss
3 aastat tagasi

Te ei ole ju ometi nii rumal, et seda jura uskuda?

Miks aidata kui nad isegi ei aita end
3 aastat tagasi
Reply to  Mhmh

Tubli, protest täiega õigustatud.