14

Koroonakaardi haldaja võttis protestiks valitsuse vastu lehe maha

Avatar

BNS

Kuvatõmmis lehelt koroonakaart.ee
Kuvatõmmis lehelt koroonakaart.ee

Koostöös terviseametiga tegutsenud koroonakaart.ee haldaja võttis protestiks valitsuse vastu oma kodulehe maha.

„Praegune valitsuskoalitsioon on näidanud korduvalt, et neile on osa inimesi võrdsemad kui teised. Globaalse pandeemia ajal, kui perekonnad Eestis ja mujal kannatavad, on valitsuse jaoks oluliseim, kas kaks inimest, kes üksteist armastavad, võivad abielluda,” teatas Keegan McBride veebilehel.

„Portaal oli algselt ehitatud, et toetada valitsust, andmaks Eesti inimestele täpset ja ajakohast informatsiooni. Projekti juhina ja välismaalasena, LGBTQ õiguste toetajana, ei saa ma enam hoida seda lehekülge üleval, toetamaks valitsust, kes ei soovi austada Eesti põhiseadust ning luua toleratsent ja aktsepteerivat ühiskonda kõigile,” märkis ta.

Koroonakaart.ee loodi kevadel Garage48 korraldatud häkatonil „Hack the Crisis” ning lehele koondati COVID-19 viirusega seotud info.

USA päritolu Tallinna tehnikaülikooli nooremteadur Keegan McBride tõi avalikkuse ette niinimetatud vilepuhujana euroraha väärkasutuse ülikoolis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Voroona
Voroona

Veel toredam,kui ta protestiks siit uttu tõmbaks -omasuguste juurde. Kedagi ju vägisi siin ei hoita. Eesti on vaba maa ja kõik uksed valla.

tõde
tõde

on , et võõras oma sitaste saabastega kolab siin kutsumata ringi ja surub põlisrahvale pervessusi peale nagu tegid seda tib.lad alates 40-dast, kui hakkasid siin peremehetsema(eesti seadused muudeti kehtetuks,asendati karistusseadusega, sõnakuulmatud ja vastuhakkajad saadeti siberi, vankumatud hävitati), rahvas orjastati.

Postimees
Postimees

Sodomiidid ei võida kunagi!!!
Elagu vaba Eestimaa

Peter
Peter

Mul kųsimus, miks selline taltechi asjade jahuja veel eestis viibib. Kust võtab mingi äbarik õiguse avaldada arvamust eesti valitsuse aadressil. Kes ta selline on .. riigist tuleb välja saata koheselt sellised pudrulõuad ning teema lõpp.

Huviline
Huviline

Olin ka koroonakaart.ee kasutaja/lugeja. Eks igaüks võib oma looduga teha, mida ta tahab. Keelata seda ei saa ega tohigi, aga ega loodus tühja kohta ei salli. Alates tänasest külastan lehte: https://www.terviseamet.ee/et/koroonaviirus/koroonaviiruse-andmestik
Loodan, et seda mõne muu huvigrupi tõttu maha ei võeta.

2. kodanik
2. kodanik

Palju veenvam oleks, kui nooremteadur oma ametis lahkumisavalduse annaks, et mitte teenida natsivalitsust teadustööga.

LKGB
LKGB

See näitab kõige ehedamal kujul nn ‘tagakiusatute’ tõelist palet – see on erakordselt küüniline egoism. Oma MINA kitsarinnalised huvid seatakse esimeseks, isegi siis, kui on tegemist rahva tervise ja üldise terviseohuga. Jäle kahepalgeline seltskond.

Nimi
Nimi

No jah, see oma mina ratase ja helme pärusmaa. Mina pean võimul olema, pandeemia ei loe. 5 päeva munemist ja muna ei tulnudki, tuli hoopis…

Mhmh
Mhmh

Lapsik ja väiklane protest.
Pole parata, kui inimene pole lihtsalt suuteline mõistma, MIS nimetatud referendumi eesmärk on.
Ma tõesti ei tahaks, et mul tekiks eelarvamus, justkui LGBT inimestel ja nende pooldatatel ongi arusaamisega probleeme. Praegu veel arvan, et nad inimesed nagu me kõik – oma vigade ja voorustega. Aga pean tõdema, et mida rohkem taolisi lapsikuid akte nende poolt, seda rohkem nõuab mu eelarvamuse tagasi hoidmine pingutust.

Miks aidata kui nad isegi ei aita end
Miks aidata kui nad isegi ei aita end

Tubli, protest täiega õigustatud.

juss
juss

Mis siis on selle referendumi eesmärk? Võimule jääda iga hinnaga, vene häälte püüdmine, lapsik jonn…?

Kummaline maailm
Kummaline maailm

Traditsioonilise peremudeli kaitsmine. Omasooiharad ei peaks saama õigust ametlikult abielluda, lapsendada jms.

juss
juss

Te ei ole ju ometi nii rumal, et seda jura uskuda?

Noor penskar
Noor penskar

Võimale jääd? Ega ometi sotse ja reformi võimule lasta!

wpDiscuz