Haapsalu neiu sai motosarja võistlusel teise koha

Avely ja Kevin Villand.

Eesti hobikrossiklubi sarjas saavutas Läänemaa motoklubi sõitjad Avely Villand naiste klassis hooaja kokkuvõttes 2. koha ning tema vend 85AMA klassi Kevin Villand 11. koha.

Sari koosnes viiest sõidust – Põlgastes, Aravetel, Kiviõlis, Pikametsas ja Sakus. Sõitjate isa Olari Villand ütles, et kohad kergelt ei tulnud – Kevin ühel võistlusel tehnilise rikke tõttu alustada ei saanud ning ka viimase võistluse Sakus pidi tehnilise rikke tõttu katkestama. „Muidu oleks esikümnes olnud,” ütles Olari Villand.

Avely pidi sel hooajal sõitma esimest korda suurema rattaga – kui seni sõitis 85kuubikulise mootoriga, siis nüüd 250. Samuti ütles isa, et Kiviõli võistlus oli ainuke, kus tütar ei kukkunud.

Avely ja Kevin osalesid ka möödunud aastal samal sarjal – siis said mõlemad neljanda koha.

16aastane Avely on motokrossi sõitnud 4aastat ning 12aastane Kevin 4,5 aastat. Mõlema sõiduarmastus algas motokrossipisiku trennidest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tublid
3 aastat tagasi

Tublid ja sihikindlad!