Teele pudenenud tünnide põhjustatud avariis sai kannatada teatrijuhi auto

Monoteatri juht Karl Kermes tahaks avariis kannatada saanud auto taastada, sest see on teenindanud kõikieesti püstijalakomöödiaid. Andrus Karnau

Pühapäeva õhtul kella 20.30 paiku oli Taebla lähedal Pällis autoõnnetus, kus inimesed viga ei saanud, kuid Haapsalust Tallinna poole viiv sõidurada oli paar tundi liiklusele suletud.

Haapsalu politseijaoskonna välijuhi Ivar Lälli sõnul sai autode kokkupõrkeni viinud sündmustejada alguse autokoormast teele pudenenud tünnidest.

Autojuht, kelle koormast kuus koormarihmaga kinni seotud 200–300-liitrist tünni teele kukkusid, kaotust ilmselt tähele ei pannudki. Küll aga peatus teel üks Tallinna suunas liikunud sõiduauto ja selle taga sõitnud Land Cruiser, mille roolis oli Monoteatri juht Karl Kermes.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass S
3 aastat tagasi

Ai ai !

Enriko
3 aastat tagasi

Tänan täpsustava järelartikli eest! Suurte tähtedega võiks esile tõsta paberlehest selgunud fakti, et otsetabamuse saanud Monoteatri juhi maastur seisis pimedal ajal vastassuunavööndis. Ohutuled küll põlesid aga tean omast käest, et taolist sõidukit isegi kaugelt märgates (ja eriti aru saades, et auto on ninaga sinu poole), valmistud tast mööduma pigem paremalt, mitte vasakult. Ja kui oled veel viisakalt lähituledki lülitanud, ei paista muud (valgustamata) takistused üldse välja, et suudaksid neid maanteekiirusel vältida. Siit hoiatus (endale): nähes pimedal maanteel kauguses ohutulesid tuleb valmis olla kõigeks, vajadusel ka peatumiseks. Maasturile otsa sõitnud Mercedese juht vabandas end küll välja pimestumisega teda hoiatanud vastutulija tulevilgutusest… Loe rohkem »

113
3 aastat tagasi
Reply to  Enriko

Karta on et sellest tuleb segasüü,

Enriko
3 aastat tagasi
Reply to  113

Kui ei tule vaidlust ja tüli, on isegi hästi. Aga mulle meenus aastaid tagasi (päeval) nähtud juhus, mil eelsõitva sõiduauto järelkärust lendas välja kinnitamata tugitool. Õnneks sai hoitud piisavat vahet. Pärast seda vaatan haagistes hüplevat kola alati umbusklikult. Seoses pimedal ajal teele kerkinud takistustega mäletan aga üht bussisõitu Rohuküla poole. Ungru lossi eel enne paremkurvi oli vastassuunavöönd täis ümberläinud palgiveorekka haagist, veok ise võsas. Õnnetus oli ilmselt äsja juhtunud, ei ühtki hoiatustuld ega ohukolmnurka, haagise põhi kerkis nagu hall sein pimedusest esile. Õnneks polnud bussijuhil vaja äkilist manöövrit teha.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  113

Ei pruugi, siin otsene Liiklusseaduse rikkumine maasturijuhi poolt! Mis vajadus oli auto pimeda ajal vastassuunavööndisse ajada?