0

Kullamaa keskkool saab soojustuse

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kullamaa kool. Foto arhiiv

Lääne-Nigula vald soojustab Kullamaa keskkooli hoone, mis saab ka uue ventilatsiooni- ja küttesüsteemi ning edaspidi suurema võimla.

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus ütles, et Kullamaa keskkooli remont on kirjas valdade ühinemislepingus. Uue keskküttekatla saab kool juba sel aastal, hoone soojustamine jääb tulevasse aastasse. Selleks taotles vald maakondlikust arenguprogrammist 170 000 eurot toetust, vähemalt teist sama palju tuleb lisada omalt poolt.

„Kindlasti on kavas laiendada kooli võimlat, et seal saaks täismõõdus platsil võrkpalli mängida,” ütles Lääne-Nigula vallavolikogu esimees Neeme Suur. Võimla laiendamine on plaanis paari aasta pärast.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz