Maali üürimajja kolivad esimesed elanikud sisse septembris

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Linnamäel üürikorteris elav Marge Kangro on üks neist, kes soovib oma perele Maali üürimajja korteri number 8 üürida. Foto: Urmas Lauri
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 31

Linnamäel üürikorteris elav Marge Kangro on üks neist, kes soovib oma perele Maali üürimajja korteri number 8 üürida. Foto: Urmas Lauri

Eile ja täna olid Linnamäele ehitavavas Maali üürimajas lahtiste uste päevad. Esimesed elanikud kolivad majja ilmselt kolme nädala pärast.

18korterilisse elamusse oli täna pärastlõunaks esitatud 19 sooviavaldust.

Enim soovitakse korterit number 8. Selle eluaseme magnetiks on veidi üle 30 ruutmeetri suurune elutuba ning avar, hommikupoole avanev rõdu.

Fotod: Urmas Lauri

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mamsel
3 aastat tagasi

Taolisi üürimaju võiks olla kindlasti rohkem sest kõik-eriti noored ja ka üksikuks jäänud vanad- ei jaksa kortereid osta või enam pidada. Omavalitsustel oleks ju võimalus tühjana seisvad korterelamud- näiteks Martnas- tänapäevaselt ära renoveerida ja üürile anda. Müügis olevat ka pool Palivere kunagist ühiselamut, kus inimesed sees elavad- ka selle võiks kaasaegselt remontida ning jättagi üürikorteriteks üksikutele inimestele. Praegusel hetkel ei tea, kes selle ostab ning mis seal elavate inimestega teeb. Ühiselamu teine pool on juba käest kätte käinud, midagi seal eriti ei toimu- oleks võinud ka korteritena edasi toimida.

Mõtleja
3 aastat tagasi
Reply to  mamsel

“Taolisi üürimaju võiks olla kindlasti rohkem sest kõik-eriti noored ja ka üksikuks jäänud vanad- ei jaksa kortereid osta või enam pidada”
Äkki teeks pigem riigi korda, et sellist olukorda vältida?