Möödunud nädal möödus politseile rahulikult

Lääne Elu

info@le.ee

Möödunud nädal möödus Haapsalu politseijaoskonnale rahulikult. Politseile laekus 57 väljakutset, neist 47 väärtegu, millest enamik olid liiklusalased rikkumised. Liiklusrikkumistest enim tuvastati kiiruseületajaid.

„Nädalavahetusel toimus Lääne-Nigula valas öörahu rikkumine kus politsei paluti valjult muusikat kuulanud naabrite tõttu. Teataja oli juba ka ise edutult naabreid palunud muusika vaiksemaks keerata. Politseinikud reageerisid teatele ja rikkuja suhtes alustati väärteomenetlust,” ütles Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juht Meelis Laurmann.

Laurmann tuletas meelde, et korrakaitseseaduse alusel kehtib öörahu mujal kui avalikus kohas kella 22-st kuni kella 6-ni, puhkepäevale eelneval ööl südaööst kella 7ni hommikul.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
konks , tobide tööandjakuule Laurmann
3 aastat tagasi

lasin Palmetsa ammu lahti , aga keegi ei usu , las jääb …..nii