1

Möödunud nädal möödus politseile rahulikult

Lääne Elu

info@le.ee

Möödunud nädal möödus Haapsalu politseijaoskonnale rahulikult. Politseile laekus 57 väljakutset, neist 47 väärtegu, millest enamik olid liiklusalased rikkumised. Liiklusrikkumistest enim tuvastati kiiruseületajaid.

„Nädalavahetusel toimus Lääne-Nigula valas öörahu rikkumine kus politsei paluti valjult muusikat kuulanud naabrite tõttu. Teataja oli juba ka ise edutult naabreid palunud muusika vaiksemaks keerata. Politseinikud reageerisid teatele ja rikkuja suhtes alustati väärteomenetlust,” ütles Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juht Meelis Laurmann.

Laurmann tuletas meelde, et korrakaitseseaduse alusel kehtib öörahu mujal kui avalikus kohas kella 22-st kuni kella 6-ni, puhkepäevale eelneval ööl südaööst kella 7ni hommikul.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
konks , tobide tööandjakuule Laurmann
konks , tobide tööandjakuule Laurmann

lasin Palmetsa ammu lahti , aga keegi ei usu , las jääb …..nii

wpDiscuz