1

Galerii: Ameerika pidu Vasikaholmil

Lääne Elu

info@le.ee

Ameerika pidu Vasikaholmil. Foto: Arvo Tarmula
Ameerika pidu Vasikaholmil. Foto: Arvo Tarmula

Kuigi ametlikult American Car Beauty Show’d ei toimu, tõi Ameerika nädalavahetus Haapsallu sadu ameerika autosid koos seltskondadega.

Täna pidasud ameerika autode omanikud Vasikaholmil American Beauty piknik-kontserdi. „See on mõeldud sõpradele-tuttavatele, kes ameerika autodega nagunii Haapsallu tulevad. Ei midagi väga suurt ega erilist – võtame piknikukorvid kaasa, kuulame head muusikat ja naudime loodetavasti head ilma,” selgitas American Car Beauty Show korraldaja Karol Kikkas.

Fotod: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kodanik
Kodanik

Kui on mingi üritus olnud, siis võiks pühapäeva hommikul minna ja prügikastid tühjaks teha.
Kõik praht vedeles igal pool maas. Nii vanalinnas kui ka Kuursaalis.

wpDiscuz