Ööpäevaga lisandus kaks positiivset koroonatesti tulemust

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 445 haigust COVID-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse esmast testi, lisandus kaks positiivset testi tulemust.

Rahvastikuregistri andmete järgi laekus kaks positiivset testi tulemust Tallinna. Hetkel on terviseameti jälgimisel kaks perekondlikku kollet. Üks neist Tallinnas nelja inimesega ning teine on kuue inimesega Narva-Jõesuu kolle. Mõlemal juhul toodi viirus Venemaalt. Ühel tänasel juhul on nakatumise päritolu hetkel teadmata.

Koroonaviirus on rahvastikuregistri järgi tuvastatud 14 läänlasel, kuid reaalselt on neist Läänemaal haiguse läbipõdenud viis inimest. Nakatunutest 13 on viirusest tervenenud. Üks haige ei ela reaalselt Läänemaal.

Läänemaal on testitud 2161 inimest.

Hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 5 inimest, juhitaval hingamisel on 1 patsient. Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud. Kokku on Eestis koroonaviirus nõudnud 69 inimese elu.

Tänaseks on haiglates lõpetatud  391 COVID-19 haigusjuhtumit 378 inimesega.

Tänase seisuga on tervenenud 1 894 inimest. Neist 1 430 inimese haigusjuhtum on lõpetatud (75,5%), 464 inimese puhul (24,5%) on positiivsest testist möödunud rohkem kui 28 päeva ja inimene ei viibi haiglaravil, st ootab tervenemise kinnitamist.

Eestis on kokku tehtud enam kui 111 tuhat esmast testi, nendest 2013 ehk 1,8 protsenti on olnud SARS-CoV-2 viiruse suhtes positiivsed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pamp
3 aastat tagasi

Minge vaadake nädalavahetusel Haapsalu pubidesse ja lokaalidesse. Kõik on ninapidi koos ja uus koroonapuhang on ainult aja küsimus. USA-s on päevas juba 67000 nakatunut, Venemaal 6500, mis on tegelikult kahtlaselt väike. Brasiiliast, Indiast ja Aafrikast pole mõtet rääkidagi, seal ei tehta testegi nii palju, kui vaja.

ela targalt, ole terve
3 aastat tagasi
Reply to  Pamp

Ei lähe kohe kindlasti neisse kohtadesse. Las sissesõitnud pidutsevad ja edendavad meie äride käivet.Ja pole vaja ega ka mõtetki neisse eelpool nim. riikidesse sõita. Eesti valisusel, tervishoiu ametil japolitseil lasub vastutus kontrollida 14 päeva korralduse täitmist riiki sisenejatel teatud riikidest, seda on nad ka välja öelnud, nii tehakse. Abiks ikka ka inimeste enda hool, PESE !00 x käsi ja pane mask ette kui võõrastega üritusel oled