Linnavalitsus sõitis ratastel mööda Haapsalut

Kolmapäeva tegi Haapsalu linnavalitsus traditsioonilise jalgrattaretke mööda linna, et tutvuda probleemsemate kohtadega ja kontrollida tulevaste tööde paiku.

Kahe tunniga läbisid linnavalitsuse töötajad peaaegu 13 kilomeetrit. Kõige ees sõitis rahulikus tempos linnakeskkonna nõunik Ailar Ladva, ülejäänud tema järel.

Esimene peatus oli Lehise tänava lõpus, kohas, kus lõpeb linn ja algab Uuemõisa alevik. Kahe asula vahel on kitsuke nimeta tee, mille mõlemas otsas on sissesõidukeelumärk. Kui need maha võtta, saaks juurde veel ühe otsetee Haapsalust Uuemõisa. Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu pakkus lahenduseks tõmmata Tallinna maantee remondi ajaks kellelegi teatamata keelumärgile kott peale.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
35 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
linnast
3 aastat tagasi

Heinamaad ka haapsalu Raudteejaamas.Iluasad pargidja bussipeale minejaid tervitavad nõgesd ja pikk rohi

niitja
3 aastat tagasi
Reply to  linnast

Nojah. Selgus, et väga kasulik on heinamaad niita trimmeriga: tööd jätkub kauaks ja bensiinimüüjatele ka kasulik. Ikka jõudu, trimmerdajad 🙂

Tulevased
3 aastat tagasi

Mismoodi neid tulevasi töökohti kontrollitakse? Kas selleks,et veenduda et keegi pole neid ära ajanud? Kas Linna uus prügimägi ka üle vaadati? Üldiselt kurb kui selline sündmus, kus Linnavalitsuse töötajad ka Linna jõuavad on suur uudis.

messi
3 aastat tagasi

Kui jalutada parkides,viigi .promenaadidil siis on kõikjatel heinakasvatus. mida ei olnud isegi vene ajal.Tuleb alati külalistede seletada, et see on promenaadi uus tase.Kellel heinamaad näha sõiku linnsat välja seal seda koritamaräpsu küll.Eramaad onnkõik korras ja niidavadikka ka.Linnavalitsus lihtsalt vahest sõidab jalgrattaga ,tagumiku tulevad neil muidu lamatised arstit soovitavad vähe likuda

linlane
3 aastat tagasi

See muutub juba naljaks, tehakse Realiseerimiskeskuse ees osaliselt kõnniteed, seal lõpetatakse, joostakse 50 m.edasi ja nii käib juba hulka aega, kas ei võiks teha lõpuni ja siis teisest kohast, praegu on pooleli kusagil 3-4 kohast

milleks
3 aastat tagasi
Reply to  linlane

selline lai kõnnitee seal, kas seal hakkavd paraadid toimuma

K.S
3 aastat tagasi
Reply to  milleks

Või hoopis külastajate kolonnid meie Lätlasest linnapea sanatooriumi marssima? Mäletate võiduparaadi 1945 Moskvas?

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  linlane

Aga eks sa mine ja tee selle kõrvetava päikese käes.
Saab veel nalja näha, mis Metsa tänavaga tehakse. Mitmes kohas on kortermajade esine parkimiseks jäetud. Kui selle tänava kõnniteed ka laiutama hakkavad on küll väga kurb.

Kodanik
3 aastat tagasi

Tarkpead pargivad ikka Realiseerimiskeskuse ees põiki ja tekitavad ummikuid. Ehk paneks märgi välja kuidas parkima peab.

Toslem
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Võib olla aselinnapea harjutab kätt ja on märgile koti peale tõmmanud ?

Pook
3 aastat tagasi

Pagulainnu sõidab rattaga tuimalt kõnniteel, et jalakäija ei mahu mööda ja peab sõiduteel astuma.

Toslem
3 aastat tagasi

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu pakkus, et keelumärgile võiks koti peale tõmmata kellelegi ütlemata. (LE) Kas see on LE ajakirjaniku aps või linnaametnik tõesti mõtleb nii? Uus tase Haapsalu linna liikluskorralduses !!!!!

Just
3 aastat tagasi
Reply to  Toslem

Uus Tase Jah!

Kübe
3 aastat tagasi

Süda läheb pahaks seda lääne elu lugedes. Nüüd siis päevapiltnik ja reporter väntas ka mööda linna ringi. Millal hakkab LE tegelema ajakirjandusega? Või on Karnau ainult jutumees raadios? Miks on Lõps siiani ametis kuigi sai kohtuliku karistuse? Miks lehes kirjutati, et lasti lahti aga unustati mainida, et tegelikult mängiti lihtsalt “asjad ringi”? Nagu Vasja kirjutas mis saab promenaadist, uuemõisa kooli akende lugu jne? Aga ei. Ootame siis teisipäevases lehes otsereportaazi linnavalitsuse suitsuruumist. Hale! Väga hale! Nagu opositsioon linnavolikogus…..

Vasja Vase tänavalt
3 aastat tagasi

Kas härrased ja prouased käisid vaatamas ka Uuemõisa lossi akende taastamistöid? Ega õpilased ometi ei sega ehitustöid. Paari kuu pärast kukub ehitaja garantii ja 270 000 eurot on linnale püüdmatult kadunud. Promenaadi kohalt võtsid “targad” eelmisel aastal LE-s pikalt sõna ja selleks see jäänud ongi, nii kuis meie linnas alati. Uus jama tuleb peale ja vanad on unustatud.

linlane
3 aastat tagasi

See Lehise tänava lõpu keelumärk tuleks sealt eemaldada, sealt saab ohutult välja sõita Tall.mnt. ,seevastu Ksae tänavalt teha vasakpööret UUemõisa poole on täielik õnneasi, täitsa pime nurk, takistuseks on hekk ja kõrge aed

juss
3 aastat tagasi
Reply to  linlane

Võta lisa sõidutunde ja ära ohi!