Nädala lõpuni on Tallinna maanteel liiklus asfalditööde tõttu häiritud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tallinna maantee Uuemõisas saab uue asfaltkatte. Foto: Arvo Tarmula

Tallinna maanteel liiklemine nõuab kannatlikkust, sest nii Ristil, Taeblas kui ka Uuemõisas ja Haapsalus käivad teetööd, liiklus on kohati vaid ühel sõidurajal ning liiklust korraldavad reguleerijad.

Maanteeamet on lubanud, et töid tehakse Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Risti ja Haapsalu vahel kuni 12. juunini.

Uus kulumiskiht paigaldatakse kogu teekatte laiuses koos eelneva tasandusfreesimisega. Töid tehakse kolmel teelõigul: Ristil Tallinna-poolsel ristmikul, Taebla alevikus ja Uuemõisa alevikus.

Teetööde ajal tuleb arvestada liikluspiirangutega vahetult töötsoonis. Liiklusele on avatud vähemalt üks sõidurada.

Uuemõisa alevikus on katte tasandusfreesimine lõpetatud ning praegu paigaldatakse uut asfaltkatet. Tööde ajal on ajutiselt üks sõidusuund suletud ning liiklus suunatakse reguleerijate ja liikluskorraldusvahenditega teisele sõidusuunale.

Uut asfaltkatet paigaldatakse ka Taebla alevikus ja Ristil. Ka seal on tööde ajal üks sõidurada suletud ning liiklust juhivad reguleerijad.

Ehitustöid teeb AS TREV-2 Grupp AS.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Huvitav
3 aastat tagasi

Kui poleks naeltega freesimist, siis peaks kordi kauem vastu?

Arvos
3 aastat tagasi

Viletsamat töökorraldust kui Uuemõisa teeremondil annab otsida. Reedesel tipptunnil pannakse Stokkeri juures ainuke pudelikael kinni, hiljem aga minnakse ringide vahelt ühelt realt asfalti üles närima siis kui tipptund läbi on. Lisaks ei teadnud eile harjaga veoki piloot, et igas küljes plinkivad lambikesed pole mitte suunatuled ning rallis uljalt Uuemõisas ringi.

Nimi
3 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Autojuhid on ise ka parajad lambad. Vaja ju ette trügida, siis sõidetakse ristmikud ja ülekäigud kinni. Paluks jalakäijatele ülekäigurajad ikka vabaks jätta.

Miks
3 aastat tagasi

Arusaamatu,miks oli vaja korras teed üles kaevama hakata,linnavalitsus võiks selgitada lehe kaudu inimestele,samas on peatänava ühe poole kõnnitee selline,et murra või jalad ära,inimesed kõik imestavad,kilplaste töö.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Miks

Kas Teie olete rumal või provokaator? Tallinna mnt on riigimaantee nr 9, linnal pole midagi kobiseda ja Teil veel vähem! korras tee maiäss.

Arvos
3 aastat tagasi
Reply to  Miks

Sellepärast, et kui kulumiskohti ei uuendata mingi perioodi tagant, tuleb kolmekordse perioodi tagant kõik üles närida ning hakata ka uut killustikualust tegema. Inimesed kõnniteel enda massiga ei suuda kõnniteed ära trampida, seega ei saa võrrelda siga ja kägu.

Arvos
3 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Sry, Kulumiskihti, mitte kulumiskohti.

Haapsalu
3 aastat tagasi

Huvitav millal Jaama tn tänavakivid tagasi pannakse, minu arvates ei olnud enne tänavakivide ülesvõtmist seal midagi viga, nüüd on tükk aega korralik kuumaastik seal.

väints
3 aastat tagasi

Saame hakkama see nädal kaks. Kümme aastat jälle hooleta:)

Jaan
3 aastat tagasi

Täiesti arusaamatu töö.Terve asfalt kraabiti üles ei ühtegi auku teel,samas Lihula poole nagu kuumaastik ja mingit remonti aastaid.

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Linnamäel sama asi. Lihtsalt visati mingi kiht miskit maha. Tee oli ju korralik. Minge lappige parem Kuuse tänavat bensukast Kastani poole. Tee juba laguneb. Ja veel uus tee.

Arvos
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Üks peaks olema riigitee, teine aga kohalik omavalitsuse rida. Samamoodi ei tule Eleringi elektrik seoses voolumõõtja vahetusega sinu pliiti parandama.

Asfalt
3 aastat tagasi
Reply to  Arvos

Võta juba ükskord teadmiseks, et PEAKS ei tähenda, et ON

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Veel üks kloun!