Detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu

oie.riives

oieri60@gmail.com

Neljapäeval, 2. juulil 2020 kell 17.30 toimub Haapsalu linnavalitsuse saalis Lossi tn 4 ja Masti tn 7 kruntide detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu.
Planeeritava ala suurus on u 30 000 m². Detailplaneeringuga tehakse ettepanek muuta linnale kuuluvate Lossi tn 4 ja Masti tn 7 kinnistute piire ja määrata Masti tn 7 krundile ehitusõigus ja tingimused kunstmurukattega jalgpallihalli rajamiseks (suvel jalgpalliväljak, talvisel hooajal kaetud pneumokattega), krundi heakorra, haljastuse, tehnovõrkude, liiklus- ja parkimiskorralduse kavandamiseks.
Kuna Uuemõisa lasteaed-algkooli võimlaks ja jalgpallitreeningute ning võistluste läbiviimiseks avalikku kasutusse kavandatav jalgpallihall on planeeritud muinsuskaitseala kaitsevööndisse, siis on planeeringule koostatud muinsuskaitse eritingimused. Planeeringulahendus ei muuda Ridala valla üldplaneeringut.
Eskiislahendusega saab tutvuda 16. juunist kuni 1. juulini 2020 Haapsalu linnavalitsuse fuajees ja linna kodulehel www.haapsalu.ee.
Info tel 529 1959, 472 4447 või e-posti aadressil hlv@haapsalulv.ee.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments