0

Merevee temperatuur on alla 15 kraadi

Foto: Arvo Tarmula
Esmaspäeval algab rannahooaeg, mil randades hakkab taas valvama G4S vetelpäästjad ning heisatakse lipp. Foto: Arvo Tarmula

Esmaspäeval algab taas rannahooaeg, kuid Haapsalus jääb merevee temperatuur veel alla 15 kraadi.

Riigi ilmateenistuse andmeil on Haapsalus merevee temperatuur 14 kraadi, Dirhamis 12,5 kraadi ja Virtsus 12,9 kraadi.

Esmaspäeval algab rannahooaeg, terviseamet on Haapsalu ametlikud rannad – Paralepa ja Vasikaholmi ülevaadanud ja randade seisukorra heaks kiitnud. Haapsalu Linnahooldus teeb veel viimaseid hooldustöid enne randade avamist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz