Lihula spordikooli juhiks saab Janar Sõber

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Komisjon valis kolme kandidaadi seast Lihula spordikooli juhtima maadlustreeneri ja kehalise kasvatuse õpetaja Janar Sõbra.

„Üks kandidaat ei vastanud nõuetele, teine loobus,” ütles Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. Läinud nädalal Sõbraga kohtunud, otsustas komisjon ta ametisse valida. „Tööle peaks ta hakkama hiljemalt 1. juulil,” ütles Pikkmets.

Pikkmetsa sõnul ei vaja Sõber kohapeal tutvustamist. Sõber on tuntud maadlustreeneri, kehalise kasvatuse õpetaja ja Lihula gümnaasiumi kunagise direktorina.

Haridusministeerium on kinnitanud Lihula spordikooli kolm õppekava – maadlus, jalgpall ja lauatennis. „Arenguruumi on ka,” märkis Pikkmets. Lääneranna vallas on Pikkmetsa sõnul olemas veel mitme ala treenereid – ratsutamise, korvpalli, vibulaskmise, male jt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kas
4 aastat tagasi

Ma saan aru, et oligi üks kandidaat…

Kohalik
4 aastat tagasi
Reply to  Kas

Ei, kandideeris kolm, ühel polnud kvalifikatsiooni ja üks loobus intervjuule kutsumisel kandideerimast

Arvos
4 aastat tagasi

Rõõm kuulda, asjalik poiss.

Tore uudis
4 aastat tagasi

Küll teised spordialad ka järgi tulevad, kui juba spordikool töötab. Lääneranna spordile suur asi. Sõber on suurepärane treener ja direktor!

Õpetaja
4 aastat tagasi

Lihula Gümnaasiumis on kogu aeg olnud jalgpalli, võrkpalli, korvpalli ja isegi saalihokitrennid. Ei saagi aru, miks see uus kool loodi? Seega oli kõigil ammu ennem spordikooli võimalik oma lapsed erinevatesse pallimängude trenni viia.

Vallo
4 aastat tagasi

See oli ju algusest peale selge kes direktoriks saab. Kas bridži osakond ka tuleb, soovijaid oleks. Peale jalgpalli võiks ikka kohe mõni muu pallimäng ka õppekavas olla. Loodame, et mõeldakse kõigi soovide kohaselt, mitte näo järgi nagu tihti juhtub.

Läänlane
4 aastat tagasi

Edu Janarile!

Vandaal
4 aastat tagasi

Jälle pärnu uudised aga idavirust mitte sônagi!

alka
4 aastat tagasi

nii kõvera pildiga spordikooli direktorit annab ikka otsida