Augustibluus jääb tänavu ära

Augustibluus jääb sel suvel ära. Arvo Tarmula
Augustibluus jääb sel suvel ära. Arvo Tarmula

Tänavune Augustibluus jääb ära. „Tuhandele inimesele ei ole võimalik festivali korraldada,” ütles festivali peakorraldaja Indrek Ditmann.

Ta ütles, et Augustibluusi formaat ei võimalda teha palju väikeseid kontserte, nagu teeb näiteks Viljandi Folk. Samuti oleks väikeste kontsertide korraldamise kulu senisest suurem. Piletiga kontserdipaiku on Augustibluusil vähe ja neis 200 inimesele kontserte ei ole otstarbekas korralda.

Augustibluusi korraldaja Indrek Ditmanni sõnul on väga kahju, et alates 1994. aastast järjepidevalt toimunud festivalitraditsioon katkeb. “Festivali süda on Haapsalu piiskopilinnuses ning me ei saa jätta osasid külastajaid väravate taha ja öelda, et saate sel korral festivali nautida ainult raudtejaamas või kultuurikeskuses. Jätkame tööd, et järgmisel aastal toimuv festival oleks parem, kui kunagi varem,” ütles Ditmann.

Festivalile oli müüdud tuhatkond piletit. õik piletid kehtivad ka järgmisel aastal, 30. juulist 1. augustini. Kui need kuupäevad ei sobi, saab piletid 30. juulini tagasi müüa.

Ditmann lisas, et hakkasid tänasest tegelema järgmise aasta festivaliga, et see tuleks parima võimaliku tasemega – läbi tuleb rääkida sponsorite, koostööpartnerite ja artistidega. Kui artistidega hilja rääkida, võivad neil tuleval aastal kuupäevad juba kinni olla.

Tänavune Augustibluus pidi toimuma 31. juulist 2. augustini.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Väänkael
1 aasta tagasi

Väga kurb. Aga selle asemel võiks sel aastal tulla Grillfest tagasi.