Eile õhtul Kasari jõkke sõitnud auto leiti (täiendatud kl 11.40)

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9
Kasari jõkke sõitnud auto leidmiseks kutsus politsei appi tuukrid. Foto Silver Raidla

Täna kella 10.40 paiku leiti eile õhtul Kasari jõkke sõitnud auto ja selles viibinud hukkunu. Praegu tegeldakse auto veest välja tõmbamisega ja oodatakse puksiiri.

Lääne-Nigula vallas Keskkülas juhtus õnnetus eile õhtul kl 21.40 paiku, kui kõrvalises kohas sõitis auto Kasari jõkke. Õnnetusest andsid teada lähedal olnud kalamehed ja esialgsetel andmetel oli autos üks inimene.

Sündmusele reageerisid nii päästjad kui ka politseinikud, kes koos kohale kutsutud tuukritega otsisid jões sõidukit kella kaheni öösel.

Lääne prefektuuri operatiivjuhi Margus Toomsalu sõnul oli nähtavus vees väga halb ja sõidukit ega selles olnud inimest ei leitud. „Kasari jõgi on selles kohas umbes viis meetrit sügav ja vesi on väga sogane,” ütles Toomsalu.

Otsinguid jätkati täna hommikul kella 9 paiku ja siis kaasati ka sonar. Toomsalu sõnul leidsid tuukrid kella 10.40 paiku jõest sõiduauto Mercedes ja selle roolis olnud mehe.

Mehe isik on tuvastamisel ja juhtunu asjaolud selgitamisel.

Fotod: Silver Raidla

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments