Nõva sadama ehitus sai toetust

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Uuelt ujuvkailt on harrastuskaluritel mugav oma paate vette lasta. Urmas Lauri
Nõva sadama ujuvkailt on harrastuskaluritel mugav oma paate vette lasta. Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavalitsuse taotlus saada Leaderi programmist Nõva sadama ehituseks toetust on pingereas esimene, mis tähendab seda, et raha eraldatakse.

„Selline teade meile tuli,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus.

Lääne-Nigula vald taotles Nõva sadama jaoks 116 000 eurot, kogu projekt läheb maksma 214 000 eurot. „Selle eest saame valmis ehitada ühe kai neljale-viiele alusele,” ütles Lõhmus.

Lääne-Nigula vald ostis Nõva sadama mullu augustis turbatootmisettevõtte Kekkilä käest. Sadam maksis 175 000 eurot, mille vad maksab ära kolmes jaos kolme aasta jooksul. Kekkilä kavatses sadamat kasutada turba väljaveoks, aga ei vaja seda. Lääne-Nigula vald tahab sadama välja ehitada ja kasutusele võtta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Üllu
4 aastat tagasi

Ei noh jh pole päriselt kriisi ajal rahaga midagi teha? Meil on haapsus õmblustehas las hakkavad tegelema med maske jne toetage kriisi ajal neid näiteks sadamat kui rahvast nagunii ei käi imelikud kõik seal