Müüriääre pagariäri on lahti nii kaua, kuni valitsus lubab

Müüriääre pagar on lahti. Arvo Tarmula
Müüriääre pagar on lahti. Arvo Tarmula

Müüriääre pagari omanik Marget Vatku ja toitlustusjuht Kerlin Ledis ütlesid, et pagariäri on nii kaua avatud kui vähegi võimalik.

„Nii kaua kuni tuleb käsk sulgeda, on pagar avatud,” kinnitas Vatku.

Ledise sõnul on pagariäris tavapärasest vähem ostjaid, kuid püsikliendid, kes käivad ostmas leiba ja saiakesi, on alles jäänud. „Eks iga päev on erinev – on miinuspäevi ja on plusspäevi, aga nii saame tööd pakkuda pagarile, kondiitrile ja müüjale,” ütles Ledis.

Kuigi Müüriääre kohvik on kinni, on pagariäri üle võtnud kohvikus olnud päevapraadide pakkumise. Kogu kaupa saab pagariärist vaid kaasa osta ja uuest nädalast on Müüriääre pagar avatud igapäev, varem oli pagariäri lahti vaid kolmapäevast pühapäevani.

„Nii kaua kui kaasamüüki võime teha, nii kaua me töötame. Olukord muutub iga päevaga,” ütles Ledis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
113
4 aastat tagasi

laupäeval oli seal sees selline laulupidu et polnud ruumigi,mida küll inimesed mõtlevad

lugeja
4 aastat tagasi

Kas te inimesed tõesti aru ei saa kui ohtlik olukord on???? Mis teil peas toimub?elate ikka veel kaskude ja keeldude ajal ja ei mötle oma peaga või??? See on ju kõik teie endi pärast,et oelksid kõik sellised kohad kinni,tulge ometi mõistusele,,,,Pange oma putkad ja kõik poed kinni,ainult toidupoed ja apteegid olgu abiks inimestele.See ei tähenda loomulikult seda ,et hommikuti kappavad pensionärid koos karjas poodides.Ostke omale varud koju,mida te tallate igal hommikul poodide vahet….

Pelsot
4 aastat tagasi
Reply to  lugeja

Eks see nii ole jah, kui terveid inimesi saab kokku ühte ruumi liiga palju ning nende vahel on vähem kui 2 meetrit ruumi, siis tekibki koroonaviirus.

Kodanik
4 aastat tagasi

Kaasamüüki? Täna istus üks pere õues ukse ees toolidel ja mugis midagi.

Kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Eile oli see mitte täna. Igasugu välikohvikud ja terrassid oodaku vähemalt juuni alguseni.

Raha
4 aastat tagasi

Kui endast ei hooli siis hoolige töölistest !