6

Müüriääre pagariäri on lahti nii kaua, kuni valitsus lubab

Müüriääre pagar on lahti. Arvo Tarmula
Müüriääre pagar on lahti. Arvo Tarmula

Müüriääre pagari omanik Marget Vatku ja toitlustusjuht Kerlin Ledis ütlesid, et pagariäri on nii kaua avatud kui vähegi võimalik.

„Nii kaua kuni tuleb käsk sulgeda, on pagar avatud,” kinnitas Vatku.

Ledise sõnul on pagariäris tavapärasest vähem ostjaid, kuid püsikliendid, kes käivad ostmas leiba ja saiakesi, on alles jäänud. „Eks iga päev on erinev – on miinuspäevi ja on plusspäevi, aga nii saame tööd pakkuda pagarile, kondiitrile ja müüjale,” ütles Ledis.

Kuigi Müüriääre kohvik on kinni, on pagariäri üle võtnud kohvikus olnud päevapraadide pakkumise. Kogu kaupa saab pagariärist vaid kaasa osta ja uuest nädalast on Müüriääre pagar avatud igapäev, varem oli pagariäri lahti vaid kolmapäevast pühapäevani.

„Nii kaua kui kaasamüüki võime teha, nii kaua me töötame. Olukord muutub iga päevaga,” ütles Ledis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
113
113

laupäeval oli seal sees selline laulupidu et polnud ruumigi,mida küll inimesed mõtlevad

lugeja
lugeja

Kas te inimesed tõesti aru ei saa kui ohtlik olukord on???? Mis teil peas toimub?elate ikka veel kaskude ja keeldude ajal ja ei mötle oma peaga või??? See on ju kõik teie endi pärast,et oelksid kõik sellised kohad kinni,tulge ometi mõistusele,,,,Pange oma putkad ja kõik poed kinni,ainult toidupoed ja apteegid olgu abiks inimestele.See ei tähenda loomulikult seda ,et hommikuti kappavad pensionärid koos karjas poodides.Ostke omale varud koju,mida te tallate igal hommikul poodide vahet….

Pelsot
Pelsot

Eks see nii ole jah, kui terveid inimesi saab kokku ühte ruumi liiga palju ning nende vahel on vähem kui 2 meetrit ruumi, siis tekibki koroonaviirus.

Kodanik
Kodanik

Kaasamüüki? Täna istus üks pere õues ukse ees toolidel ja mugis midagi.

Kodanik
Kodanik

Eile oli see mitte täna. Igasugu välikohvikud ja terrassid oodaku vähemalt juuni alguseni.

Raha
Raha

Kui endast ei hooli siis hoolige töölistest !

wpDiscuz