Raimond Lunev: arvata pole midagi, tuleb täita

Raimond Lunevi sõnul tuleb valitsuse käsku täita. Arvo Tarmula

Valitsus kehtestas uued piirangud, mille järgi võivad reedest olla kaubanduskeskustes lahti vaid toidupoed ja apteegid.

„Ega meil pole arvata midagi, see tuleb täita,” ütles Haapsalu tarbijate ühistu esimees Raimond Lunev. „Arvamise ajad on kõik möödas,” lisas ta.

Ka ei osanud Lunev ennustada, kui suurt kahju poodide sulgemine teeb. „Seda vaatame sügisel, kui kõik on läbi saanud,” ütles Lunev.

Lunevi sõnul on praegu poodides olnud inimesi päev läbi sarnaselt – ei erine nädalavahetus ega tööpäev, samuti ei ole tipptunde. „Kogu aeg on ühtemoodi,” ütles Lunev.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kurb
4 aastat tagasi

Miks hoolite nii vähe oma töötajatest? Pole neil maske, kassades puuduvad kaitseklaasid.Ainult kindad ja see on kõik, mida suur ja võimas ettevõte oma töötajate heaks on teinud!

kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  kurb

Miks talle miinuseid pannakse? Väga õige märkus ju.

toetaja
4 aastat tagasi
Reply to  kurb

Toetan “kurba”. Hoia oma töötajaid, siis hoiavad nemad ka sind. Maskide osas ollakse ilmselt hiljaks jäädud (neid pole ilmselt lihtne saada) ja kindlasti on raske neid tunde kanda, aga vaja oleks neid kindlasti. Kaitseklaaside vajadus on ka ilmselge! Rimi ja Maxima juba paigaldavad neid oma kauplustes.

lugeja
4 aastat tagasi
Reply to  kurb

kõige ohtlikum on ka see variant,kui müüjal on ehk päevläbi samad kindad ja katsub siis kinnastega kõik kauba läbi ja ostja viib selle kauba koju ja katsub samamoodi neid asju.nii lihtne see ongi.

kohalik
4 aastat tagasi

Mõistlik oleks müüjatel maske kanda.

Kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  kohalik

Siis pangu kliendid ka maskid ette.

ja-jah
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Ja ausalt olekski vaja kogu elanikkonnal maske kanda, kuid mida pole saada ongi just maskid. Jutt, et maskist abi pole on vale ja igal juhul on maskiga kindlam kui ilma.

ekspert
4 aastat tagasi
Reply to  ja-jah

Lunev on asjalik mees, kohe tulevad ka maskid ja kui naised pole päris näputööd unustanud, siis on neid ka perele võimalik ise valmistada.Ärge hädaldage, püsige kodus, peske käsi ja poes käige mõistusega.

Epp
4 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Ja kustkohast neid maske kliendid saama peaks??Isiklikult mina kannaks hea meelega,aga neid pole ju kuskilt võtta