0

Koroonaviirus nõudis Eestis esimese inimelu

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Täna suri Lääne-Tallinna keskhaiglas koroonaviirusesse nakatunud patsient, teatas terviseamet.

Lahkunu oli 83-aastane naine, kes hospitaliseeriti Lääne-Tallinna keskhaiglasse 20. märtsil. Patsiendil oli teada varasem krooniline südame-veresoonkonna probleem.

„Peame olema valmis, et selle viiruse tagajärjel võib Eestis surra veel inimesi, mistõttu on lähikontaktist hoidumine eakate ja krooniliselt haigete puhul erakordselt oluline. Hoiame oma eakaid ja nõrgema immuunsüsteemiga inimesi – inimestest eemale hoidmine on eelkõige just nende jaoks kriitiliselt tähtis,” sõnas terviseameti kriisistaabi meditsiinijuht dr Arkadi Popov.

Laborid tuvastasid eile 35 koroonaviirusesse nakatunut, kokku on Eestis viirus diagnoositud 404 inimesel. Teste on kokku tehtud 4809,  eilsega lisandus juurde 768 testi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz