Koroonaviiruse tõttu on haiglaravil 28 inimest, neist 5 on kriitilises seisus

Foto: Pixabay

Täna õhtuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 28 patsienti, neist seitse on intensiivravis ning viis kriitilises seisundis.

Läänemaal on testitud 32 inimest, neist kahe test on olnud positiivne.

Pärnu haiglas on kuus inimest, neist viie seisund on stabiilne ja ühel kriitiline. Ida-Tallinna keskhaiglas on kaks inimest, üks neist vajab intensiivravi, kuid on stabiilses seisundis. Põhja-Eesti regionaalhaiglas on kaks inimest, mõlemad kriitilises seisundis. Tartu ülikooli kliinikumis on ravil seitse inimest, neist kolm vajab intensiivravi ja kahe seisund on kriitiline. Lääne-Tallinna kekshaiglas viibib hetkel üheksa inimest, nende kõigi seisund on stabiilne ja nad ei vaja intensiivravi. Ida-Viru haiglas on kaks inimest, mõlema seisund on stabiilne. Haiglatest on välja kirjutatud kaheksa inimest.

Eile tuvastasid laborid 17 koroonaviirusesse nakatunut, kokku on Eestis koroonaviirus diagnoositud 369 inimesel. Kokku on tehtud 4041 testi, ööpäevaga lisandus 317 testi. Lisandunud 17 positiivsest tulemusest 5 oli pärit Harjumaalt, 5 Võrust, 4 Saaremaalt, 1 Tartust, 1 Viljandist ja ühel puudus isikukood. Vanusjaotuses suurt muutust ei ole ja üheski vanusegrupis olulist arvulist lisandumist samuti mitte, juurde tuli kolm 60+ positiivset, kokku on neid 63.

Eesti andmeid kuvava koroonakaardi leiab veebilehelt. Lisainfot leiab terviseameti temaatiliselt kodulehelt  ja terviseameti Facebookist. Eriolukorda puudutavatele küsimustele leiab vastused valitsuse kodulehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments