Lääne Elu paberleht laupäeval, 29. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu põhikooli ehitab 50 ettevõtet

Reedel oli sarikapidu Haapsalu põhikooli uuel hoonel, mille valmimisse annavad oma panuse 50 ettevõtet ja neljast riigist pärit töömehed. DMA Concrete OÜ 20 töömeest on ära teinud kõige suurema ja kandvama osa koolimaja ehitusest – betooni- ja müüritööd – ehk püsti pannud kogu majakarbi.

Tia-Helina Kaukes: 55 aastat muusikaelu

Haapsalu muusikakooli kõige pikemaajalisemal õpetajal Tia-Helina Kaukesel täitub sel sügisel Haapsalu muusikakoolis 55 aastat tööd pedagoogina. Tema ise ei pea seda millekski liiga eriliseks või tähtsaks, et seda kuidagi ära märkida. Selle tagasihoidlikkuse taga on aga aastakümnete jagu Haapsalu muusikaelu edendamist, mis annab tooni tänaselgi päeval ja mitte ainult Haapsalus

Krista Kumberg: trükivärv lõhnab peaaegu sama hästi, kui kaneelisai

Haapsalu lasteraamatukogu bibliograafil ja raamatulugemise väsimatul propageerijal Krista Kumbergil on seljataga haruldane veebruar. Esmalt andis president talle Valgetähe V klassi teenetemärgi ja sel nädalal pälvis ta Andres Ammase fondi stipendiumi. Andrese auhinda saada on teine tunne, kui presidendi auraha puhul, sest see on nagu oma pere kiitus, leiab Kumberg.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments