1

Lumesadu Läänemaal avariisid kaasa ei toonud

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kui mujal Eestis tõi ootamatult maha sadanud lumi kaasa mitmeid avariisid, siis Läänemaa autojuhid on muutunud ilmaoludega kenasti hakkama saanud.

Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juhi Meelis Laurmanni sõnul on kahe päeva jooksul politseile teatatud ühest väikesest plekimõlkimisest. Täna päeval sõitsid kaks autot Kalda tänaval külgepidi kokku ja kannatada said mõlema auto küljepeeglid.

Laurmann ütles, et politsei on viimastel päevadel jälginud tähelepanelikumalt seda, et autojuhid enne sõitma hakkamist oleks sõiduki esi- ja küljeklaasid ning tahavaatepeeglid korralikult puhtaks teinud. „Kui aken ikka läbi paistab ja juhi vaateväljas segavaid asju pole, on ka plekimõlkimisi vähem,” ütles ta.

Laurmann lisas, et akende-peeglite kõrval peaks autojuhid jälgima, et ka tuled oleksid lumest puhastatud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Komissar Paio
Komissar Paio

no kuidas nii halvasti ss ……heh

wpDiscuz