0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 20. veebruaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Karuse kalmistu metsategu pahandab leinajaid

Lääneranna vallajuhid saevad oksa, millel ise istuvad, tõdes Karuse koguduse diakon ja volikogu liige, ekrelane Meelis Malk. Meelepaha tekitab temas tõsiasi, et Karuse surnuaia sissesõidutee ümbert raiutakse metsa.

Suurvesi saabus Kasarile erakordselt vara

Kui mullu, mil vesi tõusis kõrgeks märtsi lõpus, pidasid jõeäärsed elanikud seda varajaseks. Tänavu on aga Kasari veetaset kergitanud ja luha üle ujutanud kõrgvesi kohal veel kuu aega varem.

Kuidas tähistatakse Läänemaal vabariigi aastapäeva

Eesti vabariigi 102. aastapäeva tähistatakse üle terve Läänemaa: toimuvad kontserdid, lillede viimine Vabadussõjas langenute mälestussammaste juurde, omavalitsusjuhtide vastuvõtud. Lääne-Nigula vald toob Eesti sünnipäevaks Lääne-Nigula kirikusse esinema Eesti rahvusmeeskoori, Haapsalu linnapea ja volikogu esimehe vastuvõtu kontsertosas ühendab dirigent Lehari Kausteli klassikalise ja elektroonilise muusika.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz