Tõstamaa perearst avas Varblas tervisetoa

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Varbla keskus. Foto: Lääneranna valimisliit

Varbla keskus. Foto: Lääneranna valimisliit

Lääneranna vallas Varbla keskuses on avatud tervisetuba, kus Tõstamaa perearst Madis Veskimägi nõustab patsiente kohapeal neljapäeviti. Kohalikud on rõõmsad, sest neil on perearst ja -õde, kirjutas Pärnu Postimees.

Varem asus Varbla arstipunkt oli keskusest kolme kilomeetri kaugusel hooldekodu juures apteegi majas. Et aga endises vallamajas seisid kasutuseta kunagine raamatupidaja ja konstaabli tuba kasutuseta, tehti sinna ruumid perearsti vastuvõtuks.

Kunagisse Varbla kolhoosi kontorisse, hilisemasse vallamajja sisustatud ooteruumi, arsti ja velskri kabineti ja protseduuride toa remontis Lääneranna vald. Vald ostis arstipunktile ka meditsiiniseadmed ja mööbli.
Varbla arstipunkti külastab kuni 120 patsienti kuus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments