3

Nõid Mari-Liis esitleb Haapsalu raamatukogus raamatut

Lääne Elu

info@le.ee

Nõid Mari-Liis Pae tutvustab järgmisel nädalal Haapsalu raamatukogus oma raamatut.

Kolmapäeval, 26. veebruaril kell 17.30 tutvustab „Selgeltnägijate tuleproovist” tuntuks saanud Mari-Liis Pae Haapsalu raamatukogus enda raamatut „Eesti nõid Mari-Liis”.

„Raamat räägib minu nõiateekonnast erinevate ilmade ja teede vahel. Suur osa rännuteid on ka Läänemaaga seotud,” tutvustas Pae raamatut. Raamatuesitlusel tuleb lisaks juttu fortuunast, karmast, hingemaailmast, toonela teedest, kaartidest, unenägudest, kaitsemärkidest ja meie imelisest loodusest.

„Hindan elus ausust, inimlikku soojust, armastust ja hoolimist. Olen kolme lapse ema ja elanud viimased aastad looduse keskel. Varasemates ämmaemanda õpingutes mõistsin kui õrn võib olla inimelu,“ rääkis Pae. „Praegu huvitab mind pärandkultuurimaastik. Vanad märgid, vanad lood, vanad mustrid. Tikin Muhu tekke ja pätte.”

Mari-Liis on olnud ka saarevaht „Mehed ei nuta” filmist tuntuks saanud Kõinastul ja töötanud Haapsalu lillepoes Flamingo floristina.

Esitluselt saab raamatu 10 euroga kaasa osta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kummaline
Kummaline

sisu öigemini sisutus sel raamatukogul.

Mina.
Mina.

Kas mäletate mida tehti keskaja lõpus ja uusaja alguses selliste inimestega……

juss
juss

Kes vana asja meelde tuletab jne!

Müün ka silmaproteese!

wpDiscuz