Uuemõisas Masti tänava äärse tootmistsooni detailplaneeringu osaline kehtetuks tunnistamine

Avatar

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavolikogu tunnistas 20.12.2019 istungil otsusega nr 187 osaliselt kehtetuks Haapsalu linnas Uuemõisa alevikus paikneva Masti tänava äärse detailplaneeringu.
Masti tänava äärse tootmistsooni detailplaneering oli kehtestatud Ridala vallavolikogu 22.04.2004 otsusega nr 88. Detailplaneeringu eesmärk oli ca 8,5 ha suuruse Masti tänava äärse maa-ala planeerimine tööstusalaks. Kehtiv tootmisala planeering ei vasta 2010. a kehtestatud üldplaneeringule ja kinnistute omaniku soovid on muutunud.
Detailplaneering jääb kehtima kinnistute Masti tn 10 ja Masti tn 12 kohta.

Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz