Haapsalu raamatukogus on näitus jõuluretseptidest

Aide Leit-Lepmets annab retsepti, kuidas saada ideaalsed jõulud. Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4
Aide Leit-Lepmets annab retsepti, kuidas saada ideaalsed jõulud. Malle-Liisa Raigla

Rühmitus Haapsalu Valge Daami kirjastus on Haapsalu raamatukokku väljapannud näituse „Jõuluretsept, mis puudutab….” Lisaks toiduretseptidele on väljas ka üleüldine jõulude retsept.

Seitse rühmituse liiget on pilditaustale pannud oma lemmikjõuluretseptid. Näituselt leiab nii taimsete tanguvorstide retsepti, idamaise maiuse, jõulukoogi aga ka üleüldise jõuluretsepti. Viimasest retseptist selgub, et jõulude kordaminekuks on vaja kaks kamalutäit õnne segatuna hingerahuga. Sellele tuleb lisada võrdselt lootust, usku ja armastust ning näpuotsaga võlumaagiat. Kaunistamiseks sobib naer ja lahkus.

Selle retsepti autor on Aide Leit-Lepmets. „Olen suur toidunautleja, aga mitte nii väga selle valmistaja ja jõulud ei tähenda kindlasti ainult sööki-jooki. Seega tekkis kohe mõte jõulu retseptist ehk mis võiksid olla jõulu koostisosad kui jätta materiaalne pool kõrvale,” ütles Leit-Lepmets.

Oma jõuluretsepti on näitusele väljapannud lisaks Leit-Lepmetsale ka Aire Trummal, Maarja Aaloe, Epp Ehasalu, Merit Tõns, Kristel Tereping ja Kersti Brant.

Jõuluretsepti näitus on Haapsalu raamatukogu teisel korrusel avatud detsembri lõpuni.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments