Detailplaneeringu kehtestamine

Regina

regina@le.ee

Lääne-Nigula vallavolikogu kehtestas 21.11.2019. a otsusega nr 62 Altmäe katastriüksuse ja lähiala detailplaneeringu Allikmaa külas (pindalaga ca 3,5 ha) Lääne-Nigula vallas Lääne maakonnas.
Planeeringu eesmärk on ala arendamine ja vajalike tingimuste loomine Palivere turismi- ja tervisespordikeskuse arengukavaga planeeritud tegevuste elluviimiseks, sealhulgas kunstliku lumesüsteemi rajamiseks spordikeskuse tarbeks. Kehtestatud planeeringuga määratakse 2000 m³ tiigi ja pumpla asukoht ning ehitusõigus, lahendatakse tiigile juurdepääs, haljastus, tuuakse välja vajalikud piirangud ja servituudid. Planeeringulahendus tagab nõuetekohase kallasraja ulatuse ja juurdepääsu jõe kaldale. Eeldatavalt ei kaasne detailplaneeringu elluviimisega majanduslikku, sotsiaalset ja kultuurilist mõju ega ka olulist mõju looduskeskkonnale, mida kaaluti läbi KSH eelhinnangu. Altmäe katastriüksusele on seatud hoonestusõigus 14.07.2010. Planeering muudab kehtivat Taebla valla üldplaneeringut ja planeeringuga tehakse ettepanek muuta olemasolev kasutusotstarve P1 (puhkeala hoonete ehitamise õiguseta) kasutusotstarbeks P2 (puhkeala hoonete ehitamise õigusega). Detailplaneeringu materjal on avalikustatud valla veebilehel https://www.laanenigula.ee/laane-nigula.

Lääne-Nigula vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments