Peraküla munakivitee vajab remonti

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Munakivitee on vajunud ja auklik. Foto: Arhiiv

Munakivitee on vajunud ja auklik. Foto: Arhiiv

Läinud sajandi alguses ehitatud Peraküla munakivitee on nii kehvas seisus, et Nõva osavallakogu tahab lähiajal külaelanikega nõu pidada, et mida teega ette võtta.

Nõva osavallakogu esimehe Aivi Heinlehe sõnul on eriti halvas olukorras küla vahel kulgev teelõik, mis on kohati ära vajunud ja auklik. „Metsavahelisel lõigul pole väga viga,” lisas ta.

Lääne-Nigula vallavalitsuse teede- ja kommunaalnõunik Olev Peetris ütles, et praegu on Peraküla kivitee puhul kaalumisel variant, et tee kaetakse kruusaga ja selle peale tuleb mustkattekiht. „Oleme ka vanas Lääne-Nigula vallas ühe tee puhul sellist varianti kasutanud,” tõi Peetris näiteks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
4 aastat tagasi

A kas nii saama, et sellistele laiskadele ja mõtlemisvõimetutele vallavalitsuse teede- ja kommunaalnõunikele kinga anda!

No mis siis nüüd?
4 aastat tagasi

Seda teed käiakse vaatamas kui munakiviteed. Pange jah kõvakate peale, tühja neist turistidest. Lestale minnes on see lõik üks vahvamaid.

Tiit
4 aastat tagasi

Mis te nüüd, munakivitee on ikka erakodne! Nii et munakivi tasku ja
Peraküla teele katteks!