0

Detailplaneeringu kehtestamine

Regina

regina@le.ee

Lääne-Nigula vallavolikogu 21.11.2019 otsusega nr 61 kehtestati Alvari katastriüksuse ja selle lähiala detailplaneering asukohaga Einbi külas / Enbys (katastritunnus 52001:005:2181).
Planeering näeb ette katastriüksusele kuni 15 majakesega puhkeküla rajamise. Katastriüksuse sihtotstarve muudetakse osaliselt ärimaaks ja ehituskeeluvööndi ulatust vähendatakse kuni looduskaitseseadusest tuleneva piirini. Määratud on maaüksuse ehitusõigus ja hoonestustingimused, kommunikatsioonilahendused, juurdepääsutee asukoht, servituutide vajadus ning seatud keskkonnatingimused. Detailplaneering muudab Noarootsi valla üldplaneeringut. Keskkonnamõju strateegilise hindamise kohustus puudub.
Lääne-Nigula vallavalitsuse 26.11.2019 korraldusega nr 2-3/19-519 kehtestati Kullensi, Ljungsi ja Flinta kinnistute detailplaneering asukohaga Spithami külas / Spithamnis (katastritunnused 52001:001:3420, 52001:001:3430 ja 2001:001:3440, pindala kokku 1,5 ha).
Planeering näeb ette Kullensi katastriüksust läbiva vallatee alusele maale eraldi transpordimaa sihtotstarbega katastriüksuse moodustamise; ülejäänud katastriüksustele elamumaa sihtotstarbe määramise; igale krundile ühe eluhoone ja ühe abihoone ehitusõiguse ning hoonestustingimused; määratud on kommunikatsioonilahendused, servituutide vajadus ning seatud keskkonnatingimused. Detailplaneering ei muuda Noarootsi valla üldplaneeringut. Keskkonnamõju strateegilise hindamise kohustus puudub.
Detailplaneeringute materjalidega on võimalik tutvuda https://www.laanenigula.ee/noarootsi2.

Lääne-Nigula vallavalitsus

JAGA
Eelmine artikkelDigileht 30.11.2019
Järgmine artikkelLiikluse ümberkorraldus
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz