0

Politsei palub abi Haapsalus toimunud liiklusõnnetuse pealtnägijailt

Lääne Elu

info@le.ee


20. novembril kella 12.26 paiku juhtus liiklusõnnetus Haapsalus Tamme tänava ja Tallinna maantee ristmikul, kus kokku põrkasid kaks Volkswagenit.

Palume politseiga ühendust võtta kõigil, kes juhtusid õnnetust pealt nägema. Ühtlasi palume politseiga ühendust võtta sõiduki juhil, kes liikus mööda Tamme tänavat Tallinna maantee suunas liiklusõnnetusse sattunud Volkswageni järel ja kopplaaduri juhil, kes õnnetuse hetkel lähenes vastassuunast Metsa tänava poolt.

Haapsalu politseijaoskonnaga palume kontakteeruda aadressil andrus.kleeman@politsei.ee või telefonil 5855 0447.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz