Kallas on erakapitali kaasamise suhtes Haapsalu raudteel kõhkleval seisukohal

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kaja Kallas. Foto: Arvo Tarmula

Kaja Kallas. Foto: Arvo Tarmula

Eelmisel neljapäeval Haapsalu kultuurikeskuses Läänemaa inimestega kohtunud Reformierakonna juht Kaja Kallas ütles, et infrastruktuuri rajamine erasektori kaasabil tasub end ära vaid siis, kui on kindel, et muul viisil see lähima 15 aasta jooksul teoks ei saa.

Varemgi teemaks olnud võimaluse ehitada maanteid ja ka raudteed avaliku ja erasektori koostöös (ingl. k public-private partnership e PPP) pakkus suvel taas välja rahandusminister Martin Helme (EKRE). Hiljuti ütles ka ettevõtja Raivo Vare Lääne Elule, et tema hinnangul on PPP Haapsallu raudtee jaoks hea lahendus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
4 aastat tagasi

Küll ehitatakse korda mööda nii Saaremaa silda kui Haapsalu raudteed.Esimese suhtes on küsimus – kas silda on vaja saarlastele või sinna laaberdama tormavatele untsantsakatele.Teise suhtes on kindel,et see esimene lõik tasub ennast ajapikku ära aga kuni Haapsaluni on see ehitus kahjumlik ja selleks ka jääb !
Unistada tuleb suurelt aga mitte napakalt !

Jah
4 aastat tagasi

Ega selle papa 10 milli paigutamine nii riskivaba polegi

Arvan
4 aastat tagasi

Nii tänaseid kui varasemaid kommentaare lugedes on selgeks saanud, et oravate vastased just tarkusega ei hiilga.

Hehee
4 aastat tagasi

Haapsalu raudtee ehitamine 1km aastas oleks täpselt see parim lahendus, mida oravad parima meelega teeksid. Pealegi saaks siis igal aastal 30% kõrvale kantida ning veel päris mitmed valimised jms. ära finantseerida!

30% alati kõrvale?
4 aastat tagasi
Reply to  Hehee

Mitmest punktist siin väidetav kõrvalekantimine koosneb? Loetle. Tead, aga ei ütle? Miks siis? Tühi tuul ja soe õhk.

Priit
4 aastat tagasi

Mina olen Kallase kaasamise osas kõhkleval seisukohal. Viimasel ajal on, üle päeva Kallased, korda-mööda lehes, et mida neist keegi arvab, või mõtleb.

riik vaene, tavakodanik maksku
4 aastat tagasi

Pole kahtlustki. Erasektor loeb raha, riik, paraku, alati mitte. Kaasatakse eraraha, läheb kasutajale hiljem see kalliks maksma.

K.S
4 aastat tagasi

Mis on hea Helmelde perele on paha Kallastele, mis on hea Kallaste vargaperele on aga paha Eestile.Nii lihtne ongi…