1

Sügisene puulehtede ja okste kogumine

Regina

regina@le.ee

Haapsalu elanikel on võimalus tasuta ära viia enda kinnistult koristatud oksad ja puulehed Haapsalu linnas Haava tänava lõpus tõkkepuu taga olevale platsile. Oksad ja lehed tuleb ladustada lahtiselt (mitte pakituna).
Vastuvõtmise ajad: 19.–20. oktoober ning 2.–3. november kell 12–16.
Info 472 5313.
Jätkuvalt on eraisikutel võimalik oksi tasuta viia Läänemaa jäätmejaama (www.feralmet.ee).

Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ära
Ära

Olgu siis kella 16ni ka avatud, mitte nagu 20.10. Kui kell 15.55 oli värav lukus ja kedagi ei olnud

wpDiscuz