0

Detailplaneeringu teade

Regina

regina@le.ee

Kullensi, Ljungsi ja Flinta kinnistute detailplaneeringu vastuvõtmine ja avalikustamine.
Lääne-Nigula vallavalitsuse 15.10.2019 korraldusega nr 23/19-449 võeti vastu Kullensi, Ljungsi ja Flinta kinnistute detailplaneering asukohaga Spithami külas / Spithamnis.
Planeeringu projekt näeb ette katastriüksuste (katastritunnused 52001:001:3420, 52001:001:3440 ja 52001:001:3430) sihtotstarbe muutmise elamumaaks. Kullensi katastriüksusest jagatakse välja Ilmajaama tee alune teelõik, mis antakse tasuta üle Lääne-Nigula vallale. Igale elamumaakrundile on lubatud ehitada kuni 2 hoonet (põhihoone ja abihoone), oma puurkaev ja kanalisatsioonilahendusena omapuhasti. Detailplaneering vastab kehtivale üldplaneeringule ja keskkonnamõju strateegilise hindamise kohustus puudub.
Detailplaneeringu avalik väljapanek toimub 28. oktoobrist 10. novembrini 2019 Noarootsi vallamajas vallavalitsuse tööajal ja valla veebilehel http://www.laanenigula.ee/menetluses.
Väljapaneku ajal on võimalik esitada planeeringulahenduse kohta kirjalikke arvamusi.

Lääne-Nigula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz