Eesti Post plaanib perioodika kojukande hindu tõsta 11,1 protsenti

Omniva pakiautomaat
Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval toimus Omniva kaubamärgi all tegutseva riigi logistikafirma Eesti Post erakorraline üldkoosolek. Muuhulgas teatas ettevõtte juhtkond üldkoosolekuks oleva ettevõtlusministrile Kert Kingole, et Eesti Post plaanib perioodika kodukande hindu tõsta 11,1 protsenti, kirjutab ERR.

„Üldkoosolek võttis teadmiseks AS Eesti Post kavandatava perioodikateenuse hinnatõusu keskmiselt 11,1 protsenti. Hinnatõusuga kaasnevad täiendavad rahalised vahendid suunatakse postitöötajate palgatõusuks,” seisab Eesti Posti erakorralise üldkoosoleku kokkuvõttes.

Perioodika kojukande hinnatõusu vastu on läbi aastate seisnud meediaettevõtted. Meediaettevõtete liidu tegevdirektor Mart Raudsaar on öelnud, et meediafirmad on valmis kojukandesüsteemi kokkukukkumise vältimiseks omapoolseks panuseks ja kompromissideks, kui nendega kaasnevad pikemaajalised garantiid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lonni
4 aastat tagasi

Kas palgatõusuks selle eest,et igasuguseid reklaampostitusi kleeplindiga kokku liimida? Nõme on see,et koguaeg peab neid lahti lõikama! Mis varem viga oli,kui nad eraldi postkastis olid? Muidugi, iga lisaliigutuse eest peab ju” pappi” küsima!

kaudne maks
4 aastat tagasi

Riigi firma. Riik teatas – maksutõuse ei tule! Jälle jube usutavad poliitikud! Super.