Lihula komandos käis nastik

Lihula komandot külastas nastik. Foto: Päästeamet
Lihula komandot külastas nastik. Foto: Päästeamet

Pühapäeval külastas Päästeameti Lihula komandot nastik.

„Meil kaablikutt avastas ta siit, kapi all võis ta päris kaua olla,” ütles Lihula komando meeskonnavanem Tarmo Mängel.

Pärast avastamist tahtsid päästjad nastiku kinni püüda, kuid nastik üritas riietusruumis kapi taha pugeda. Päästjad püüdsid nastiku kinni ja lasid aia taga lahti. „Ta elab siin kuskil,” ütles Mängel.

Mängeli sõnul oli nastik uues komandohoones esimest korda, vanas hoones on nastik ka enne käinud.

Päästeamet tegi nastiku külaskäigust sotsiaalmeediasse naljapostituse: „Pühapäeval üritas Lihula uues komandos kodunõuštamist teha selline indiviid. Kuna töötõendi küsimise peale hakkas libeinšpektor vingerdama, saatsid mehed ta pikema jututa metsa. Juhime tähelepanu, et kodunõustamisi tegevad päästjad, inspektorid jt päästeametnikud esitlevad end alati nimeliselt ja näitavad töötõendit. Ringi liigutakse reeglina punaste Päästeameti embleemidega autodes. Kahtluse korral on võimalik helistada päästeala infotelefonil 1524 ning uurida, kas end päästeametnikuna esitlev isik ka tõepoolest Päästeametis töötab. Kodunõustamisi tegevatel vabatahtlikel päästjatel on nimeline vabatahtliku tunnistus.

Päästeameti fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz