0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 28. septembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Österbysse tuleb aasta pärast jahisadam

Riik annab Österby sadamale 147 000 eurot toetust, sadamaehitus hakkab pihta tuleval kevadel.

Valitsuse istung – punased särgid, kaabu ja värvipurk

Neljapäevalpidas Jüri Ratase valitsus väljasõiduistungi Läänemaal Põgari palvemajas, kus 75 aastat tagasi oli oma viimase istungi pidanud Otto Tiefi valitsus. Ministreid on 75 aastat hiljem kohal kümme – üks vähem kui 1944. aastal ja karge sügishommik on täiesti teistsugune. Aga ka mitte päris ilma draamata.

Pääsenud Janno Aser: meri ei taha elusid võtta

Veerandsada aastat tagasi Estonia katastroofist pääsenud Janno Aser mere vastu vimma ei pea.Vastupidi, nüüd elab ta Rohukülas nii, et aknast paistab meri ning temast on saanud Haapsalu vabatahtliku merepääste eestvedaja ja hing.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz