Vanalinna kauplus toob nostalgiapäevadeks välja 100aastase kassaparaadi

Lääne Elu

info@le.ee

Vanalinna kaupluses näeb nostalgiapäevade ajal kassaaparaati, mis on sama vana kui poemaja ise. Foto erakogu

Hiljuti Vanalinna kaupluse renoveerinud Haapsalu tarbijate ühistu toob sel nädalavahetusel Haapsalu nostalgiapäevade ajaks eelmise sajandi algusest pärit kassaapraadi.

Ajalooline kassaaparaat on sama vana kui ajalooline hoone, kus Coopi Vanalinna kauplus tegutseb. „Kassaaparaat küll ostjatele enam arveid koostada ei jaksa ja sellest kassaaparaadist tšekke enam ei trükita, kuid ajaloolise kaupmehe töövahendina on sellel oma koht ajaloolises kauplusehoones,” teatas Haapsalu tarbijate ühistu.

Pärast põhjalikku renoveerimist taasaavas Haapsalu tarbijate ühistu Coop Vanalinna kaupluse sel suvel. Coop Vanalinna kauplus asub ajaloolises hoones, mis nüüd on saanud kaasaegse interjööri ja kaubavaliku.

 

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments