0

Tasuta raamatute laat toimub tänavu 7. septembril, kell 10-15 Haapsalu kultuurimaja ees (Posti 3)

Avatar

Regina

regina@le.ee

Tasuta raamatute laat toimub tänavu 7. septembril, kell 10-15 Haapsalu kultuurimaja ees (Posti 3). Kui kodus on raamatuid, mis on jäänud riiulisse tolmu koguma, siis nüüd on taas võimalus nad raamatukokku tuua.

Raamatuid ootame kuni 31. augustini ja nad tuleks tuua Haapsalu raamatukogu kojulaenutusse (Posti 3). Raamatukogu võtab raamatuid vastu tavapärastel raamatukogu lahtiolekuaegadel: T-R kell 10-18 ja L 10-15. Tuua võib nii eesti- kui ka võõrkeelseid raamatuid. Peaasi, et nad oleksid hästi hoitud ja puhtad.

Haapsalu raamatukogu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz