0

Paliverest sai üheks õhtuks Metsiku Lääne kaevanduslinn

Lääne Elu

info@le.ee

Paliveres peeti Metsiku Lääne päevi. Malle-Liisa Raigla

Vesterniklubi Holster alustas Metsiku Lääne päeva korraldamist 2000. aastate alguses ning pärast pikemat pausi on nad ERR-i ajakirjaniku Vahur Lauri eestvedamisel viimastel aastatel taas Paliveres Metsiku Lääne lavastusi teinud. Laupäeva õhtul sai Paliverest kaevanduslinn, kus ratsutasid hobused ja kõlasid revolvrilasud, sest linna saabus ohtlik postitõlla röövel ja teda jahtiv abišerif.

Holster klubi võtab Metsiku Lääne päeva tõsiselt. Näitlejatel on ajastutruud kostüümid ja proove tehti hoolega, vahendas „Aktuaalne kaamera”.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz