0

Lovisa kinnistu detailplaneeringu kehtestamine

Regina

regina@le.ee

Lääne-Nigula vallavalitsuse 9.07.2019 korraldusega nr 2–3/19–321 kehtestati Lovisa kinnistu detailplaneering asukohaga Spithami külas / Spithamnis (katastriüksus 52001:001:1793; pindala 0,1 ha, sihtotstarve elamumaa).
Planeering näeb ette Lovisa katastriüksusele eluhoone ja abihoone ehitusõiguse ning hoonestustingimused, määratud on kommunikatsioonilahendused, servituutide vajadus ning seatud keskkonnatingimused. Detailplaneering on vastavuses Noarootsi valla üldplaneeringuga; keskkonnamõju strateegilise hindamise kohustus puudub.

Noarootsi osavald

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz