2

Haapsalus ja Lihulas näeb komöödiaetendust

Lääne Elu

info@le.ee

Tuleval nädalal näeb Lihulas ja Haapsalus Komöödiateatri etendust „Igaühel neli nägu”.

Tüki on kirjutanud ja lavastanud Erki Aule. Selle tegelasteks on kaks abielupaari, keda mängivad Tarvo Krall, Henrik Normann, Kaili Närep ja Eva Püssa.

Vaimukates lühilugudes näeb eesti elu kogu oma ilus ja valus: nii kodus, poes, tööl kui ka mujal, aga ikka läbi huumoriprisma. Mehed ja naised, raha ja armastus, unistused ja tegelikkus – need on ainult mõned teemad, millega meie neli tegelast kokku puutuvad. Ükskõik, millise näoga me neid ei vaata, saame naerda ka enda üle ja teha näo, et tegelikult naerame ikka teiste üle.

Etendused toimuvad 22. juulil Lihula laululaval ja 23. juulil Haapsalu piiskopilinnuses. Mõlemas kohas algab etendus kell 19.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sass S
Sass S

Elu ongi üks suur komöödia .

Sagem
Sagem

Linnavalitsuses ja iga moment saate komöödiat näha!

wpDiscuz