Linnaaednik unistab mürgivabast Haapsalust

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Pika lunimise järel oli Haapsalu mitteametlik linnaaednik (ametlikult on ta kõigest töödejuhataja) Kairi Siitsmann nõus laskma end pildistada koos oma kõige tähtsamate hoolealustega – promenaa- di roosidega. Foto: Arvo Tarmula

Pika lunimise järel oli Haapsalu mitteametlik linnaaednik (ametlikult on ta kõigest töödejuhataja) Kairi Siitsmann nõus laskma end pildistada koos oma kõige tähtsamate hoolealustega – promenaa-
di roosidega. Foto: Arvo Tarmula

Kairi Siitsmanni ametinimetus Haapsalu Linnahoolduse ASis on töödejuhataja, aga võiks olla linnaaednik, sest tema hoole all on kogu linna lilled. Kõige tähtsamad neist on tuhanded kuursaali roosid.

Saame Siitsmanniga kokku neljapäeval, 4. juulil kuursaali ees. Tuhanded kuursaali roosid on täies õies. „Suvi on tänavu varane,” ütleb Siitsmann. Rooside esimene kõrgaeg hakkab läbi saama. Teine tuleb kuu aja pärast – augusti alguses.

Siitsmann ei oska täpselt öelda, mitu roosi promenaadil õitseb, aga neid on tuhandeid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments