Haapsalu tõrgub Viigi kooli pidamise vastu

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Haridus- ja teadusminister Liina Kersna. Eduard Laur

Riigikogu liige Liina Kersna (Reformierakond) leidis eile pärast Viigi koolis käimist, et puuetega lapsed vajaksid uut õppehoonet. Eduard Laur

Haapsalu linnapea Urmas Sukles ütles eile selge sõnaga, et linn võtab Viigi kooli pidamise üle ainult siis, kui haridusministeerium sunnib.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Imelik
4 aastat tagasi

Ma ei ole küll teemaga kursis, aga kui kool on siiski kogu piirkonna või isegi kogu riigi lastele, siis miks peakski Haapsalu linn seda kooli pidama? Linn peaks küll hea seisma ja huvitatud olema kooli heast edasisest käekäigust.

Küsimus
4 aastat tagasi

“Riigikogu liige Liina Kersna (Reformierakond) leidis eile pärast Viigi koolis käimist, et puuetega lapsed vajaksid uut õppehoonet.” Äkki keegi täpsustaks, mis praegusel õppehoonel viga on?

juss
4 aastat tagasi
Reply to  Küsimus

Kool asub liiga magusal maatükil!

Sass
4 aastat tagasi

Pärast kooli sulgemist läheb see kinnistu odavalt mõnele semule ja juurde tuleb järjekordne hotell.

Ja mis siis
4 aastat tagasi
Reply to  Sass

Virisejaist nagunii tegijaid ei ole.

Mõtleja
4 aastat tagasi

Sukles mõtleb, et ta ainuisikuliselt otsustab! Kui ikka linnarahvas soovib, et linn seda kooli peaks, siis ka linnavalitsus peab seda ka pidama!

mida mõtled
4 aastat tagasi
Reply to  Mõtleja

Kust küll selline rahvas tuleb? Koolirahvas ei soovi, lapsed ei soovi, lapsevanemad ei soovi. Kogu linn maksaks oma väikesest kukrust. Riigikoolid on kõikjal palju paremini varustatud/rahastatud. Riik tahab loobuda ja omavalitsus ägiseb, kannatab kool. Sukles ajab õiget asja, on see populism või miski muu, on praegu teisejärguline.

To \"mõtleja\"
4 aastat tagasi
Reply to  Mõtleja

Ei ole mõtet rääkida linnarahva nimel. Kellele linna hea käekäik tähtis on saab aru, et kõik mis tehakse peab olema kasumlik. Ilusate silmade eest ei saa midagi. Kommunismi ehitamisest ei tulnud midagi välja, või on meelest läinud?!

Toslem
4 aastat tagasi

Kui tegemist oleks Haapsalu Linnavalitsus AS-iga, siis on sinu mõte õige. Linnavalitsus ei ole äriettevõte. Või juba on?

M.Alakas
4 aastat tagasi

Eelmisele!
Kahju, et sellest “kommunistlikust”mõtlemisviisist kahjuks pole te eemalddunud.