0

Läänerannas metsa eksinud pisipoissi otsis üle 60 inimese

Avatar

BNS


Üle 60 politseiniku ja vabatahtliku kammis kolmapäeva õhtul Lääneranna vallas ümbrust läbi, et leida kodu lähedale metsa uidanud kolmeaastast poissi, kes lõpuks ka leiti, kirjutab Pärnu Postimees.

Politsei sai kolmapäeval kella 17.30 paiku teate, et Lääneranna vallas kadus umbes tunni eest pereliikmega metsa jalutama läinud kolmeaastane poiss. Kuna tegu oli nii väikese lapsega ja ligidal asus veekogu, reageeris politsei suurte jõududega ja palus appi priitahtlikud.

Pärnu politseijaoskonna piirkonnapolitseiniku Rain Rein soni sõnade kohaselt liitusid otsingutega kohalikud jahimehed ja vabatahtlikud ATV-dega, kaitseliitlased ja puhkusel politseinikud. Kaasati teenistuskoerad ja reageerimisvalmis pandi helikopter.

Pisipoissi otsiti kodu ümbrusest, lähedalt metsast ja ümbritsevatelt teedelt. Põnni leidsid kella 19 paiku otsingutel kaasa löönud külamehed. “Ta oli uidanud umbes 1,5 kilomeetri kaugusele kodust. Suur rõõm on tõdeda, et temaga oli kõik korras. Ehmatusega pääsenud poiss sai politseinikelt kaasa kaisukaru ja ta toimetati tagasi pere juurde,” ütles Reinson.

“Tänan siiralt vabatahtlikke, kes nii suurte jõududega ja väga kiiresti meile appi tõttasid,” lisas Reinson. “Nemad viimaks lapse leidsid ja nende abita võinuks otsingud kujuneda pikemaks.”

Piirkonnapolitseinik tuletas meelde, et metsa minnes tuleks alati kaasa võtta täislaetud telefon ja selga võiks panna eredavärvilised riided. “Ärge kõhelge meile kadunud isikutest teatamast. Kui teil mõte juba tekib, tuleks tegutseda.”

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz