Naiste tugikeskused taunivad arvatava perevägivalla kajastamist

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Leili Mutso. Foto: Arvo Tarmula
Leili Mutso. Foto: Arvo Tarmula

Kümne naiste tugikeskuse juhid taunivad Marti Kuusiku arvatava perevägivalla kajastamist, pöördumisele on alla kirjutanud ka Läänemaa naiste tugikeskuse juhataja Leili Mutso.

„Oleme mures selle pärast, et viimase aja poliitvõitlustes on perevägivalla teemat hakatud kasutama ära relvana meediasõjas. Sellises sõjas saavad aga täiesti teenimatult haiget pereliikmed, kelle tunnetega justnagu õilsa eesmärgi nimel tegutsedes ei arvesta mitte keegi,” seisab pöördumises.

Tugikeskuste juhid pöördusid avalikkuse ja poliitikute poole eile ja mõistsid hukka Kuusiku arvatava perevägivalla ümber puhkenud avaliku skandaali.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
noh
4 aastat tagasi

Hämmastav on rünnakute massiivsus, mitmekülgsus, salakavalus ja jõulisus EKRE vastu. Järelikult on mida karta. Hämmastav on sellega kaasajooksikute hulk, aga mida nemad küll kardavad.
Seda enam tuleb lugupidavalt tunnustada neid julgeid, kes asuvad nõrgemate kaitseks, nagu need toredad prouad. Respekt!

Kaika Lainu
4 aastat tagasi

Aga varsti võib üks kohalik tugiisik uut kohta vaadata, sest krim asi on õhus. Ju ta ise ennast ära tunneb