Ära teenitud auraha: Anton Pärn ja Leili Mutso

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu ja Läänemaa muuseumide juhataja Anton Pärn ja Läänemaa naiste tugikeskuse juht Leili Mutso on nende 152 inimese hulgas, kellele president Kersti Kaljulaid tänavu teenetemärgi annetas.

Kui tavaliselt selguvad teenetemärgi saajad juba jaanuari lõpus, siis sel aastal tegi president oma otsuse teatavaks päev enne vabariigi aastapäeva. Pärnale annetas president Valgetähe IV klassi teenetemärgi, Mutsole Eesti Punase Risti IV klassi teenetemärgi.

Nii Pärna kui ka Mutsot tabas uudis nagu välk selgest taevast. Kui Lääne Elu, lilled käes, teisipäeva hommikul veidi peale kella kümmet ühendmuuseumide kontorisse sisse astus, oli Pärnal parasjagu käimas veebikoosolek raudteemuuseumi veduri ümberpaigutamise teemal.

„See on nii ootamatu,

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Olikuuldasellistjuttu
3 aastat tagasi

leili mutsole küll ei annaks. Miks peaks andma? Tal seal neid nn aitajaid kes varem kodus ise kolki saanud karjas ümberingi. Nüüd suured sots töötajad ja tugiisikud. Vastavat hariduski pole. Mingi mõttetu kurdus läbi tehtud ja kohe abistaja… ehh Andku omavahel medaleid ordeneid.

Harald
3 aastat tagasi

Jälle hakka PR rahva rahaga pihta