0

Reede öösel ja päeval võib sadada lörtsi ja lund

Avatar

BNS

Foto: Urmas Lauri
Öösel sajab vihma, lörtsi ja lund. foto: Urmas Lauri

Ilmateenistuse andmetel võib reede öösel ja päeval sadada lörtsi ja lund ning puhub tugev tuul.

Ööl vastu reedel tuleb valdavalt pilves ilm, sajab vihma, lörtsi ja lund, hommikul jääb sadu harvemaks. Puhub lääne- ja loode-, öö hakul mandril ka edelatuul 6-12, puhanguti 14-17 m/s, Liivi lahe ümbruses ja Lõuna-Eestis kuni 21 m/s, kuid hommikuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4 kraadi.

Öö hakul puhub Peipsi järvel edelatuul 8-12, puhanguti kuni 17 m/s, pärast keskööd lääne- ja loodetuul 6-10, puhanguti 14 m/s ning laine kõrgus 0,8-1,3 meetrit. Ajuti sajab vihma, lörtsi ja lund ning nähtavus mõõdukas või halb. Sooja tuleb 2-4 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm, kohati on vihma-, lörtsi- ja lumehooge. Puhub lääne- ja loodetuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 14-17 m/s ning sooja on 3-7 kraadi.

Peipsi järvel puhub päeval lääne- ja loodetuul 6-10, puhanguti 14 m/s ning laine kõrgus 0,6-1,2 meetrit. Kohati on vihma-, lörtsi- ja lumehooge ning nähtavus on mõõdukast heani. Sooja tuleb 3-6 kraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz