2

Haapsalus kadunud 64aastane Harri on leitud (uuendatud kl 23.56)

Lääne Elu

info@le.ee

Tänu tähelepanelikule inimesele on esmaspäeval Haapsalus Neeme tee hooldekodust jalutuskäigule läinud 64aastane Harri leitud.

Päeval jalutama läinud mees polnud õhtuks hooldekodusse naasnud. Et oli arvata, et mees võis liikuda Lihula suunas, kontrollisid politseinikud Haapsalu-Laiküla maanteed, samuti haigla ümbruskonda ja piirkondi Haapsalu linnas, kus Harri võiks viibida. Läbi sõideti ka ka Haapsalu linnas asuvaid tanklaid ning poode, et selgitada välja mehe võimalikke liikumisteekondi.

Pärast otsimiteate avaldamist märkas tähelepanelik inimene Harrit Haapsalu linna lähistel ning helistas 112.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pook
Pook

arvasin et uimane juba kaotati ära ….

see zanders
see zanders

enam vähem suklese moodi , juba lootsime , et lõpuks ometi kadus …

wpDiscuz